Welkom! 

Ik stel mij even voor. Mijn naam is Judith, en ik woon al bijna mijn hele leven in Utrecht. Na mijn studie aan de Hogeschool voor de Kunsten ben ik mij in deze stad gaan settelen. 

Ik ben massages gaan geven vanuit interesse in het lichaam. Wat is dat toch iets wonderlijks. Het lichaam kan zoveel hebben. Alleen soms laat het ons weten dat we te ver zijn gegaan.   

20 jaar geleden heb ik mijn diploma Oosterse massage afgerond. In diezelfde periode kwam ik geregeld op de Dominicaanse Repuliek. Daar heb ik een strandbar bezocht die de naam "Brisas" had. 

"Brisas", wat "briesjes" betekent in het Spaans, staat voor mij gelijk aan ontspanning, geluk en rust.

Het continue briesje dat er aanwezig was, zorgde ervoor dat gedachten en problemen als het ware uit de mensen werd geblazen. Maar wel op een prettige manier. En zo werkt het ook met massages. De bewegingen van mijn handen kan je vergelijken met het gevoel van de wind op je huid. Soms met kracht om dieper liggende knopen los te wrikken, soms wat langzamer en zachter om gedachten af te leiden. Zo kan mijn massage anderen helpen het ontspannende gevoel te geven dat je ervaart als je op een zomeravond aan een strandtent zit.

 

Judith